STUDIO FILMS KUNST BEREIKBAARHEID HOME

Over Artbreak, communicatie en kunst

Artbreak is het bedrijf van Wendy Kremer en richt zich op de productie van films (documentaires en voorlichtingsfilms), webdesign en beheer én de organisatie van kunstprojecten. Er is veel ervaring met bewonerscommunicatie. Haar passie ligt in de Utrechtse multiculturele en creatieve wijk Lombok.

Sinds najaar 2009 is de uitbreiding van het kantoor een feit: Het Parkhuis is klaar. De eerste verdieping met fraai uitzicht op de rustieke houtzaagmolen en het Molenpark is uitstekend geschikt voor vergaderingen, trainingen en creatieve sessies. Voor verhuurmogelijkheden: www.parkhuislombok.nl

Op de begane grond bieden we de mogelijkheid aan kunstenaars uit de wijk om te exposeren. www.parkhuislombok.nl

Achtergrond

Tijdens haar studie Personeelwetenschappen volgde Wendy Kremer ook de Gerrit Rietveld Academie. Na enkele jaren werkervaring bij een bank en architectenbureau startte zij in 1999 met Artbreak. Vanuit een brede interesse en betrokkenheid werkt zij aan verschillende projecten.

Haar passie ligt in de Utrechtse multiculturele en creatieve wijk Lombok. Vanuit de betrokkenheid bij initiatieven in de wijk Lombok, zoals Lombokunst-events, is de website www.lombox.nl sinds 2001 uitgegroeid tot hét informatiekanaal voor bewoners en ondernemers van de wijk.

In 2001 nam Wendy Kremer de ISOC-award in ontvangst voor het beste maatschappelijke initiatief op internet voor www.lombox.nl. In 2008 is de site genomineerd voor de eParticipatieAward. Inmiddels legt Wendy zich meer en meer toe op het produceren van films voor internet.

ArtBreak werkt in opdracht van onder andere de overheid, non-profit organisaties, bedrijven en bewonersorganisaties.

Contactinformatie | info@artbreak.nl


Nieuwe studio van Artbreak in aanbouw

Omhoog